kleur is emotie

persoonlijk advies voor uw imago

Kleur of Seizoens type

  Sommige kleuren laten je stralen terwijl je met andere kleuren een beetje flets lijkt? Dat is heel normaal, iedere man of vrouw heeft namelijk een kleurenpalet dat haar huidskleur helemaal doet opleven, terwijl er andere kleuren zijn die net de minpuntjes extra uit laten komen.

  Er wordt op het internet en in de vakpers vaak gesproken over 4 kleur- of seizoenstypes: winter-, zomer-, herfst- en lentetypes.
  De zomer- en wintertypes worden ook wel omschreven als de koude types, omdat ze beter staan met koude kleuren. De lente- en herfsttypes stralen dan weer met warme kleuren en worden dan ook de warme types genoemd.
  Hieronder vind u een aantal voorbeelden met foto's van een "type", en de kleur van huid, ogen en haar. Natuurlijk zijn er veel meer variaties mogelijk dan alleen maar een zuiver Zomer type, Herfst type, Winter type of Lente type, en dankzij de door Kleur is Emotie toegepast analyse methode komen ook die tussenliggende variaties naar boven. Je kunt bijvoorbeeld ook een vroege Lente zijn of een late Zomer.
  lente_kleurisemotie
  zomer_kleurisemotie
  herfst_kleurisemotie
  winter_kleurisemotie
  Kleur is Emotie    Ria Vreeburg    Tureluur 16    5165 KD    Waspik    06-30702646